Paardensportvereniging de Pion

Bestuur

Voorzitter: Eric Zweepe

(Wedstrijd) secretariaat: Jolien ten Hoor

Penningmeester: Anja Herijgers

Bestuurslid: Dineke VermaningVoor informatie kunt u bellen met 06-23969788

Even voorstellen !

Hallo,

Als nieuwe voorzitter van de PSV de Pion wil ik me voorstellen aan de leden en ouders van de jeugdleden.

Ik ben op 24 november1971 geboren in Delfzijl. Na mijn jeugd te hebben doorgebracht in Appingedam ben ik 1992 voor mijn studie verhuisd naar Tilburg. Na mijn studie ben ik daar aan het werk gegaan. In 2007 zijn wij in Waskemeer komen wonen aan de Bakkeveensterweg 30. Ik ben getrouwd met Mariska en vader van Claudia, Anouk en Bram.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als “projectcoördinator vastgoed” bij het CRH Shared Service Centre te Reeuwijk. Voor de diverse werkmaatschappijen van CRH mag ik de begeleiding doen van de diverse verbouwingen en restyles e.d. (o.a. GAMMA, KARWEI)

Vanaf 2011 is Claudia lid van de Pion en heeft ze, na eerst op Tina, Roelie en Misty te hebben gereden, sinds februari 2014 een eigen pony, Youri.

Ik hoop dat ik er aan bij kan dragen dat de vereniging een gezonde, stabiele vereniging kan blijven en wellicht nog kan groeien. En dat we de komende jaren naast het pony- en paardrijden nog veel leuke dingen mogen organiseren voor onze leden.

Als jullie opmerkingen, vragen of ideeën hebben voor of over de vereniging schroom dan niet om mij aan te spreken, te mailen of te bellen. Dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is.

Ik hoop op veel paard en ponyplezier!

Met vriendelijke groet,

Eric Zweepe

Zweepe@planet.nl / tel: 0516-426174