Nieuwe leden bij onze club !!

Update: Inmiddels zijn er de afgelopen zomer van 2017 weer nieuwe leden bij gekomen. Wij heten van harte welkom Alma en Ilse Terpstra en Baukje Sijne.

De afgelopen maanden mochten wij weer een aantal nieuw leden verwelkomen. Bij de paarden zijn dat Carolien Jelsma en Lotte vd Beld. Nadine Roffel stroomt per januari weer in de lessen in na haar zwangerschapsverlof en ook Marrit de Vries terug uit Belgie en lest weer met de club mee. Bij de pony's is het team versterkt met Iris Hoeksema. Wij wensen jullie allemaal veel plezier bij onze club.


Zaterdag 1 oktober 2016

Onderlinge wedstrijd met dressuur en spring / cross parcours !! Geef je nu op !!

Nog een paar dagen...

Over een paar dagen is het eindelijk zover. De leden van de Pion gaan weer een weekend op kamp! Maar liefst 20 leden hebben zich aangemeld om mee te gaan op kamp en ook dit jaar staan er super leuke dingen op het programma, zoals een aantal lange buitenritten, leuke avondactiviteiten en een uitje naar attractiepark Drouwenerzand!

Sinterklaasfeest 2018

Maar liefst 18 leden hadden zich opgegeven voor het Sinterklaasfeest. Iedereen had enorm zijn best gedaan op de surprises en de gedichten. Natuurlijk kwam ook Sinterklaas met zijn 2 pieten langs. Sinterklaas had een opdracht, iedereen moest een leuk stukje over zichzelf schrijven. Deze stukjes zijn te vinden onder leden en hun nieuwtjes.

Kamp 2018

We hebben weer een geweldig weekend Kamp achter de rug. Het was weer feest op Manege Knollegruun in Schoonloo. Met een groep van maar liefst 24 enthousiaste leden hebben we heerlijke buitenritten gemaakt, gesport, gezwommen, gebowld en een speurtocht gedaan met superleuke opdrachten. De foto's spreken voor zich !
Geslaagde kampioenschappen voor PSV de Pion

Het buitenseizoen loopt ten einde en wat hebben de leden van de Pion weer prachtige resultaten geboekt.

Een honderd procent score op de selectiewedstrijden voor het FK, zodat iedereen van de club mocht starten op het FK!! Als kers op de taart werd onze instructrice Jolien dubbel Fries Kampioen met haar Z 4-tal, zowel in de gewone proef als in de Kur op Muziek.


Sinterklaasfeest 08-12-17Sinterklaas feest 2017 !!!


Kamp 2017


In het eerste weekend van de zomer vakantie zijn op kamp geweest naar manege Knollegruun. Het was in 1 woord fantastisch. Wat een sfeer, wat een gezelligheid en prachtig mooi weer !! We hebben een schriktraining gedaan, buitenritten, een middag klimmen, klauteren en zwemmen in Joytime, spelletjes gedaan, ge-bbqt, en vooral veel lol gehad. Het slapen in de blokhutten was een feest !! Op naar ponykamp 2018 !!!

Leden Kim Modderman, Elin Brander en Amee ten Hoor zijn geselecteerd voor de Friese outdoorkampioenschappen 2016! De FK worden gehouden in Harich. Kim komt van start op 13 aug en Elin en Amee op 12 aug.Poiesz Jeugd sponsor actie !

Zaterdag 27 februari 2016 was onze club aan de beurt om zichzelf 'te verkopen' bij de Poiesz in Haulerwijk om zoveel mogelijk sponsormuntjes binnen te halen. Door met ponyritjes op het parkeerterrein aanwezig te zijn, werden goede zaken gedaan. Er werd flink gebruik gemaakt van de gratis ponyritjes tegen inlevering van de sponsormunten. De oudere dames hebben hun beste beentje voorgezet met Donuts verkopen. In totaal zijn deze dag zo'n 4000 muntjes binnengesleept !

Amee en Frappant 3e prijs Friese Kampioenschappen !

Amee en Frappant behaalden op de Friese Kampioenschappen in Sneek de 3e prijs in de L2 dressuur met 64,5 %

De hoofdjury had de combinatie als 2e geplaatst, de achterstand op de nummer 2 bedroeg ook minder dan 1%.

Een knappe prestatie waar onze vereniging trots op is !

Winterfair 2015

Zaterdag 12 december wordt in Haule bij Hans Menken de winterfair gehouden van 11 h tot 17 h. Onze vereniging zal daar ook staan met een stand ! Kom langs om nieuwe en gebruikte (paarden) spulletjes te kopen, verse eieren of een ritje te maken op 1 van onze pony's !
Sfeer foto's Schriktraining 2015

Buitenseizoen 2015 afgesloten met 2 Kampioenen !

Amee en Kim zijn op de laatste buitenwedstrijd in Boyl baankampioen geworden in de klasse L dressuur. Kim bij de paarden met Fiasco en Amee bij de pony's met Frappant. Kim behaalde met een 1e en 2e prijs drie winstpunten binnen en Amee scoorde twee 1e prijzen en maar liefst 5 winstpunten


Beide dames kregen een statiedeken.

Ponykamp 2015

In het eerste weekend van de vakantie hield psv. de Pion weer het jaarlijkse ponykamp. Door de hitte hebben we helaas het ochtendprogramma met de pony's af moeten lassen, maar dat bederfde de pret niet. 's Middags hielden we een groot watergevecht en deden we leuke spellen als flessenvoetbal. De avond begon met een heerlijke barbeque en werd afgesloten met een spokentocht in het bos. De dag erna zijn we met de hele groep naar Avonturenpark Hellendoorn geweest waar we prachtig weer bij hadden, en dus ook in het nieuwe zogenaamde slike-park konden. Een superleuk, geslaagd weekend dus!!

Kijk voor meer foto's onder het kopje 'Foto's'

Eerste buitenwedstrijd groot succes !

De dames van PSV de Pion hebben de eerste buitenwedstrijd super gepresteerd ! In de B dressuurklasse werden meer dan de heft van de prijzen door de Pion dames mee naar huis genomen !

Elin, Elize, Justine, Amee, Joyce

Justine en Amee

Justine en Amee indoor dressuur Kampioenen !

De indoordressuur competitie van Bosmanege Bakkeveen werd in de klasse L en in de klasse M opgeÃĢist door 2 Pioniertjes ! Justine pakte de titel in de L met haar pony Brunette en Amee pakte de titel in de M met pony Jutte. Beide dames zijn ook geselecteerd voor het Jeugdstimuleringsplan van Friesland !

Marrit gaat een paar maanden op reis !

Marrit gaat onze vereniging tijdelijk verlaten. Wij wensen haar heel veel plezier en succes en zullen haar zeker missen !